RSS Feed for This PostCurrent Article

Cel mai rapid – cel mai intarziat

Dupa aproape 3 saptamani, sunt in masura sa trag primele concluzii. Cel mai rapid fond in prezentarea valorilor zilnice este (din portofoliul meu) BRD Simfonia. De fapt cea mai rapida companie in anuntarea cotatiilor din ziua anterioara, este BRD Asset management SAI.

Practic, in jurul orei 12, BRD Asset Management SAI publica rezultatele din ziua anterioara pentru fondurilor de investitii gestionate. Urmatoarele rezultate, sunt prezentate BT Asset Management undeva in jurul orei 16, dupa inchiderea sedintei de tranzactionare la BVB. Imediat dupa ei (niciodata mai devreme) OTP Asset Management Romania SAI. La fel, vorbim de rezultatele zilei anterioare.

Seara tarziu apar rezultatele celor de la Raiffeisen Asset Management, care reusesc sa afizeze intre orele 20-21, rezultatele din ziua anterioara.

Si ultima pe lista cu voia Dumneavoastra, Erste Asset Management care afiseaza dimineata resultatele din urma cu 2 zile. Practic, abia marti dimineata sunt afisate rezultatele zilei de vineri. Uneori devine frustrant.

Trackback URLPost a Comment

*